Openingstijden

Ma - Vr 8.00 - 17.00

Za 9.00 - 14.00

Oosterdijk 57

1746 CH Dirkshorn

Onderhoud en reparatie

Wij staan garant voor vakkundig en betaalbaar onderhoud aan (nieuwe) vrachtwagens, bedrijfswagens en personenwagens van alle merken.

Grote of kleine beurt

Preventief onderhoud aan uw voertuig helpt reparaties of problemen te voorkomen.

Tijdens een onderhoudsbeurt geven wij alle technische punten een controle en kijken wij uiteraard met een kritische blik naar de rest van het vervoermiddel. Van te voren spreken wij af dat wij contact met u opnemen mocht er iets afwijken van de ‘normale’ onderhoudsbeurt. Wij bespreken dit persoonlijk met u en geven u een onafhankelijk advies.

Grote onderhoudsbeurt

Bij een grote onderhoudsbeurt controleren wij uw auto op nog meer essentiële punten. Wilt u zeker weten dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan? Kom dan langs bij ons voor een grote beurt. Wij controleren uw auto en onderhouden hem volgens de fabrieksvoorschriften, waardoor de fabrieksgaranties van uw auto van kracht blijven. We controleren o.a. het remsysteem, de (gloei)bougies, de remolie, de banden, de verlichting en de airbags. Kortom: een grootschalige onderhoudsbeurt die ervoor zorgt dat u veilig rijdt en uw auto zijn waarde behoudt.

Uiteraard vervangen we ook de motorolie, het oliefilter en het luchtfilter. We controleren het interieurfilter en de koel- en ruitensproeiervloeistof en vervangen die of vullen vloeistof bij als dat nodig is.

Kleine onderhoudsbeurt

Wat is een Kleine onderhoudsbeurt? Een kleine beurt is standaard periodiek onderhoud na bijvoorbeeld 20.000 km of 1 jaar met uw auto te hebben gereden. Naast het verversen van de olie, worden er indien nodig de brandstof- en interieurfilters vervangen.

Daarnaast controleren wij altijd of onderdelen versleten zijn. Mocht dat het geval zijn, dan overleggen we eerst met u voordat er een nieuw onderdeel geplaatst wordt. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Behoud van fabrieksgarantie

Wij kunnen alle merken auto’s onderhouden en repareren. Wist u dat dit tegenwoordig met behoud van eventueel fabrieksgarantie is? Als consument heeft u namelijk keuzevrijheid waar u uw auto wilt brengen zelfs wanneer u nog garantie heeft van de fabriek op uw auto. Deze garantie komt dus niet in het geding!

APK

De kwaliteit en betrouwbaarheid die wij leveren bij het onderhoud en reparaties, leveren wij ook bij onze APK. Uiteraard keuren wij alle punten die volgens de regels voor een APK gelden.

Wanneer een auto apk-plichtig is, dan moet deze regelmatig een apk-keuring krijgen. U ontvangt hierover een brief van de RDW met daarop de uiterste datum waarop het voertuig gekeurd moet zijn. Is de APK verlopen? Dan mag u officieel niet meer in het voertuig rijden. Gaat u toch rijden zonder een geldig APK-keuringbewijs, dan kunt u een boete van de politie of RDW krijgen.

Heeft u vragen over uw APK? Neem dan gerust contact met ons op.

Banden

Autobanden zijn het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Daardoor is het van levensbelang dat uw banden van goede kwaliteit zijn. De staat van uw autobanden heeft een direct effect op uw rijcomfort en uw veiligheid. Zo zijn het balanceren en uitlijnen van uw banden heel belangrijk. Of het rijden op winterbanden of zomerbanden. Wij hebben de juiste vakkennis en apparatuur in huis, zodat we altijd de beste service kunnen leveren.

En heeft u een lekke band of een klapband? Wij staan voor u klaar.

Airco

Aircoservice van een auto is een geavanceerde techniek. Het stellen van een juiste diagnose aan een aircosysteem vraagt ervaring en kennis. Deze kennis en ervaring is bij ons aanwezig. Wij beschikken over de nieuwste testapparatuur en kunnen uw airconditioning controleren of repareren. Zo kunnen grote problemen eventueel voorkomen worden.

Zijlstra Techniek

Oosterdijk 57
1746 CH Dirkshorn

T: + 316 2555 2186
E: info@zijlstratechniek.nl

Openingstijden

Maandag: 8.00 - 17.00
Dinsdag: 8.00 - 17.00
Woensdag: 8.00 - 17.00
Donderdag: 8.00 - 17.00
Vrijdag: 8.00 - 17.00
Zaterdag: 9.00 - 14.00
Zondag: Gesloten

Copyright © Zijlstra Techniek